Logistikkmedarbeider Transport / Logistikk / Lager Onshore Førerkort T1 Førerkort T2 Førerkort T3 Førerkort T4

Er logistikk noe du kan? På vegne av en stor og spennende kunde innen olje & gass er vi nå på jakt etter en dyktig logistikkoperatør som er klar for å tre inn i en rotasjonsordning på verftet.

Vi ser etter deg som har en stå-på vilje, høyt engasjement og som trives med en travel arbeidshverdag. I denne stillingen kommer du til å jobbe en 15/20 rotasjon med oppstart snarest.

Faglige kvalifikasjoner:

  • Lager & logistikk erfaring (forståelse for vareflyt, mottak, innsjekk og plukking)
  • Truckførerbevis, T1, T2, T3 og T4
  • Kjennskap til oljebransjen
  • Beherske norsk og engelsk

Fordel:

  • Fordel med IFS kunnskap eller annet materialstyringssystem
  • Kjennskap til kjemikaliehåndtering
  • Datakunnskaper (SAP, WELS)

Vi står for arbeidsklær og verktøy. Hos oss blir du en del av et skandinavisktalende team og du får jobbet i et stort og anerkjent selskap. Vi gjør livet enklere for deg. Alt du trenger å gjøre er å møte opp på arbeidsplassen med en positiv innstilling, klar for å levere gode resultater. Resten ordner vi. Kan det bli bedre? 

Kunden vår har levert mer enn 100 år kontinuerlig service til den maritime og offshore olje- og gassindustrien, inkludert leveranser av høykvalitetsløsninger konstruert og produsert på sine anlegg i Norges oljehovedstad, Stavanger.

Hørtes det interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!