Ventilasjonstekniker Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk Elektro / VVS / Energi og Miljø Serviceingeniør Servicetekniker Servicetekniker - leder Serviceleder Ventilasjonssystem

Har du teknisk kompetanse og erfaring innen kjøl, frys, ventilasjon eller varmepumpe, og du er klar for å ta et nytt steg i karrieren? Vel, da kan du være rett person for oss.

I rollen som serviceleder er du viktig i samhandlingen, selve nøkkelen mellom fabrikk, serviceapparatet og kunden knyttet til våre serviceoppdrag. Dette er en allsidig rolle, hvor du i stor grad styrer dagene dine, i tillegg har du stor påvirkningskraft i videreutviklingen av rollen. 

 

Du – bør kunne krysse av noe av følgene: 

  • Erfaring som kuldemontør, elektro, ventilasjon eller varmepumpe. 
  • Teknisk bakgrunn er en fordel, men ikke et krav.
  • Minimum 2-3 års relevant arbeidserfaring.
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper.
  • Gode dataferdigheter

 

I arbeidshverdagen er det viktig å holde hodet kaldt, samt være strukturert og effektiv. God kjennskap til digitale verktøy som for eksempel Excel er en fordel. Din evne til å samhandle, koordinere og effektivisere vil få våre partnere og kunder til å smelte.

 

Ditt pågangsmot, engasjement og evne til nytenking vil også bli applaudert hos oss. Vi lover en allsidig og aktiv hverdag, med spillerom til å forme og utvikle din rolle.  

 

Plug-In er en allsidig, stabil og engasjert stab på 9 personer hvor alle er viktig bidragsytere til både gode resultater og en god organisasjonskultur. Vår kultur kjennetegnes med engasjerte ansatte, som bidrar der det trengs, når det trengs. Vi drar lasset sammen.

 

 

 

Nysgjerrig på flere av våre stillinger?

Sjekk ut toptemp.no om du vil søke gjennom flere ledige stillinger, eller lese mer om hvordan du kan lande drømmejobben. Vi har 30 års erfaring med å finne og formidle talenter både nasjonalt og internasjonalt, til et bredt spekter av fagområder. Og nå, er vi nysgjerrige på deg!