Registrer deg og ta del i #Denskyfølelsen

Danser du på en rosa sky, eller har du en regntung sky som følger deg overalt hvor du går? Kan du se solen skinne frem mellom skyene? Ser du noen gang opp mot skyene og skimter ulike figurer og former? Hva vi egentlig spør om er: Hva er en sky for deg?

Vi i Top Temp IT søker deg som er interessert i og har erfaring med skytjenester, og som ønsker å frembringe en positiv skyfølelse hos folk.

Vi har mange spennende kunder, og trenger derfor flere med på laget. Har du erfaring med noen av de følgende vil vi høre fra deg!

  • Cloud
  • Saas
  • Iaas
  • Paas
  • Azure

Vi i Top Temp IT trenger flere sky-eksperter som tenker annerledes, og liker å utfordre konvensjoner. Med oss vil vi ha deg som kan forutse den teknologiske fremtiden, og har ideer til hvordan skyfølelsen kan forbedres i takt med den.

Du ser på en sky som kilde til frihet, inspirasjon og engasjement og vil dele dette med andre. Vi vil ha deg som strekker deg etter skyene; du gir aldri opp og ønsker alltid å nå nye høyder. Du er nysgjerrig på hva som er der oppe, men veien opp er like spennende.

Du er allerede godt på vei, og hos oss får du muligheten og redskapene du trenger til å nå enda høyere; du er god i dag – men hos oss blir du best!

Har du spørsmål?

Ta kontakt med kandidatansvarlig

Kenneth Antonsen 

kandidatansvarlig IT | Top Temp

Mobil: 98 20 78 00

 

Hvorfor vi er spesialister innen utvalgte fagområder:

For å finne riktig kompetanse er det viktig at den som rekrutterer har gode kunnskaper om både bransjen og fagområdene. Innenfor våre spesialistområder levere vi en rekke tjenester, som bemanning, rekruttering, executive search og mer.