ER DU VÅR NYE ELEKTRIKER?

 

 

Drives du av å ha en variert hverdag, å møte nye mennesker og å lære? Kan du sjonglere mellom å være selvstendig og en teamplayer? Da må du ikke nøle med å lese videre ... Vi er alltid på jakt etter nye elektrikere!

 

Vi har behov for alle typer av elektrikere, og sjansen er derfor stor for at vi vil ha nettopp deg. Det er ingen forskjell på om du snakker dansk, svensk, rogalandsk, trøndersk, eller nordlansk; du gjør deg forstått uansett. Har du en utfordring er du rask til å lete etter løsninger, og du er heller ikke redd for å stille spørsmål om du er «stuck». Du vil gjerne lære av andre, eller liker å lære bort hva du kan, for å bidra til å øke kompetansen innenfor teamet. Du ønsker å utvikle deg, er interessert i faglig påfyll og muligheten for å utvikle karrieren din. Du har fagbrev Gr.L eller DSB Gr.L., og er kanskje nyutdannet, eller så er du en erfaren elektriker med mange år på baken! 

 

Hos oss får du hyggelige og engasjerte kollegaer, som er tilregnelige uansett hvilket skandinavisk språk eller dialekt de snakker. Vi stiller med gratis bopel, arbeidsklær og utstyr og gode lønnsvilkår. Vi har oppdrag i hele Norge, og får inn prosjekter fortløpende hver uke som varierer fra noen dager opptil flere år. Vi har noe som passer både deg som ønsker noe stabilt, og for deg som vil jobbe i en kortere periode –  sammen finner vi prosjektet som passer deg!

 

Ser du etter nye utfordringer? Flaks for oss! Sjekk ut hvilke stillinger som er ledige akkurat nå.

Finn ledig stilling

 

Vil du har mer informasjon? Legg igjen mobilnummeret ditt under, så ringer vi deg.

Supert, du hører fra oss snart.

PÅ JAKT ETTER NYE JOBBMULIGHETER SOM ELEKTRIKER?

VI HAR PROSJEKTER INNEN:

 • Rehabilitering og nybygg
 • Leiligheter og kontor
 • Næringsbygg og datahaller
 • Restauranter og butikker
 • Sykehus og omsorgssentre
 • Serviceoppdrag
 • AMS-målerbytte
 • Infrastruktur og jernbane
 • Tele-/dataspredenett, bredbånd
 • Offshore, onshore
 • Skipsindustri
 • Industri Høyspenning
620x355 Hjelmer bygg.jpg

Månedens ansatt

Top Temp har ca. 300 utleide konsulenter på avdeling elektro. Hver og én er viktig for oss i Top Temp, og derfor har vi en avstemming hver måned på hvem som fortjener ekstra oppmerksomhet for innsatsen de gjør på jobben.

OKTOBER: ROBERT CARLBERG

Begrunnelse

«De to siste årene har vi hatt gleden av å ha deg i våre prosjekter. Du er alltid positiv og du håndterer det ekstra ansvaret du har fått strålende. I tillegg fremstår du som et godt eksempel for de andre montørene og passer alltid på at alle blir godt ivaretatt på prosjektet.

Du er fleksibel, løsningsorientert og sørger for at ting blir gjort på best mulig måte. 

Vi er veldig glad i deg. Du er en dyktig elektriker og en lysende ambassadør for Top Temp Elektro AS.

Takk for jobben du gjør for oss hver dag.»

HVORDAN ER DET Å JOBBE HOS ELEKTRO TOP TEMP?

Hva synes du om Top Temp?

«Bra!»

Hva er bra?

«Känns professionellt. Jag har jobbat för andra firmor här och där, grejer som att lönen kommer i tid är jätteviktigt. Rakt på sak, får svar. Att få möjligheten att se Norge på ett plan där lokala medarbetare har visat mej den riktiga versionen av hur det är. Som att få en glimt av hur storfiskaren fiskar i Nord-Norges fjordar eller hur man hänger i linor och bygger en oljerigg i Grimstad. Det är för intressant för att jag ska kunna förklara. Det måste upplevas.»

Hvorfor jobber du hos oss? 

«Mycket att jag har en bra relation med min bemanningsagent, har inte behövt ljuga för er om jag tar ett annat jobb för en annan firma. Får inte skit av er. Ni kan se det positiva i det som ändå är negativt. Jag får mera erfarenhet. Vi arbetare gnäller ju, det är en del av spelet.»

– Kristofer

Hvorfor jobber du hos oss?

«Det er jo egentlig frihet og mulighet til ulike prosjekter, man kan velge selv hvor man vil jobbe. Liker at det er enkelt, én kontaktperson som man forholder seg til, alt flyter på. De andre bemanningsfirmaene jeg jobbet i hadde jeg lite kontakt med de jeg jobbet for, men her treffer jeg jo kontaktpersonen hver uke og kan spørre om ting. Det er bra.»

– Geir-Ove

Hvordan er det å jobbe hos oss?

«Rotasjonsordningen er kjempegull, uka med fri er fin. Dem jeg jobber med er på samme alder som meg og vi er en veldig sammensveiset gjeng.»

– Hallgeir

Ingen andre leter bredere etter de riktige kandidatene

Siden 2004 har vi jobbet med utleie og rekruttering av elektrikere. Vi har den erfaringen og kompetansen som kreves for å bemanne opp alt fra små til store prosjekter samt servicejobber. Gjennom å tilby fleksibilitet, kvalitet, service og orden, bidrar vi til at dine prosjekt kan gjennomføres på en mer effektiv måte.

Vi ser stort på det, og bygger en folkebro mellom de skandinaviske landene. Slik gir vi våre oppdragsgivere grenseløs tilgang til kompetent arbeidskraft innen fagområdet elektro.

 

VILKÅR:

Når du jobber for oss er vi din arbeidsgiver og du blir utleid til en av våre oppdragsgivere. Som ansatt får du en kontaktperson som følger deg opp tett. Du har rett på en arbeidskontrakt, selv ved tidsbegrenset oppdrag. Alle arbeidsavtaler har en prøvetid og i prøvetiden er det en oppsigelsestid på 14 dager.

RETNINGSLINJER:

Vi følger vikarbyrådirektivet. Hovedinnholdet er lik behandling mellom arbeidstakere som blir leid ut og innleievirksomhetens egne ansatte når det gjelder lønns-og arbeidsvilkår.  Denne informasjonen innhentes i forkant av et oppdrag og kommuniseres ut til våre ansatte. 

ARBEIDSTID:

Arbeidstider på Oslo-prosjekt er «kort-uke» som varer fra mandag til torsdag (torsdag frem til lunsj) eller fra mandag til fredag. På andre prosjekt, eksempelvis AMS-prosjektene varierer rotasjonene mellom 7-7 og 12-9.

Vi hjelper deg i jobb

For å kunne gi deg tilbud om fast jobb eller et vikariat må du først registrere din profil med CV, og søke aktuelle stillinger. Hos oss kan du laste opp CV med kun ett klikk! 

Last opp CV

Hvorfor vi er spesialister innen utvalgte fagområder:

For å finne riktig kompetanse er det viktig at den som rekrutterer har gode kunnskaper om både bransjen og fagområdene. Innenfor våre spesialistområder levere vi en rekke tjenester, som bemanning, rekruttering, executive search og mer.