Finans og økonomi

Finans er et av våre spesialområder som omfatter utleie og rekruttering av kvalifisert personell innen finansielle tjenester, økonomi og regnskap

Elektro

Siden 2004 har vi jobbet med rekruttering og utleie av elektrikere. Vi har den erfaringen og kompetanse som kreves for å bemanne opp alt fra små til store prosjekter samt servicejobber.

Merkantilt

Merkantile stillinger er et av våre spesialområder som omfatter rekruttering og utleie av kvalifisert personell innen markedsføring og salg, kontor og administrasjon, HR og personal, lager, logistikk og innkjøp.

Engineering

Engineering er et av våre spesialområder som dekker utleie og rekruttering av kvalifisert personell innen elektro, bygg, maskin, olje og gass.

IT

IT er et av spesialområdene våre som omfatter utleie og rekruttering av kvalifiserte IT-konsulenter innen alle tjenesteområder fra systemutvikling og programmering via drift til teknisk support og brukerstøtte

Horeca

Horeca er et av spesialområdene våre som omfatter utleie og rekruttering av kvalifisert personell innen administrasjon, hotell og service. Vi kan tilby studenter, nyutdannede og personell med flere års erfaring.

Hvorfor vi er spesialister innen utvalgte fagområder:

For å finne riktig kompetanse er det viktig at den som rekrutterer har gode kunnskaper om både bransjen og fagområdene. Innenfor våre spesialistområder levere vi en rekke tjenester, som bemanning, rekruttering, executive search og mer.