TopTemp

OM OSS

Er du den som liker å tenke utenfor boksen, dele ideer og er genuint opptatt av teknologi?

I EVRY har du muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling. Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby flere muligheter enn andre selskaper i bransjen.


Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger.


EVRY har ansvaret for omtrent en tredel av alle IT-tjenesteleveranser i Norge og over fem millioner mennesker i Norden bruker daglige løsninger levert av EVRY.

 

Du møter blant annet på EVRY når du:

 

·      Mottar en hentelapp fra Posten via SMS

·      Gjør et oppslag i Folkeregisteret

·      Henter eResepten på et apotek

·      Mottar skatteoppgjøret fra Skatteetaten

·      Søker barnehageplass

·      Gjør et oppslag i motorvognregisteret


Vi preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Vi vil inspirere hverandre og jobbe sammen for å finne nye muligheter og levere over forventningene. Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i EVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden.

Jobb i EVRY

Hva sier våre ansatte?

Anna Clara Landvall

Tjenesteutvikler Evry

Som tjenesteutvikler i EVRY får jeg mulighet til å jobbe med det jeg brenner for; nemlig mennesker og teknologi. Jeg får jobbe med den nyeste teknologien, med fagkompetente, intelligente og dyktige mennesker. Min jobb går primært i å paketere og gjøre tjenester tilgjengelig for EVRYs mange kunder. 

Jeg valgte EVRY fordi de er helt i front på det teknologiske, og at jeg får gode muligheter til å utvikle meg. Det satses dessuten på nye vekstområder, som igjen åpner for muligheter internt. Hvem vet, kanskje jobber jeg med robotics en dag? 

Som svensk setter jeg også pris på å få jobbe crosscountry, og på nordisk nivå. Og du? Med en 5-åring hjemme så blir det ikke de store sosiale utskeielsene på meg, men EVRY har sosiale tilstelninger for alle, enten du vil foretrekker gaming, fotografi, sportslige aktiviteter eller vinkvelder. 

Om du er like glad i teknologi som meg, vil jeg anbefale at du søker deg til oss i EVRY.

Vinh Quang Nguyen

Business Analyst

Jeg jobber som Business Analyst i EVRY, med utvikling av nye konsepter og tilvoksende teknologier. Å sondere markedet, fange opp trender, ta inspirasjonen med inn til EVRY for så å jobbe ut nye muligheter, levere og optimalisere prosesser – det trigger meg!

Det er utrolig spennende å få være en del av den endringsreisen EVRY er på. Markedet endrer seg raskt, men EVRY evner å følge. Faktisk vil jeg si de er helt i front på prosesser, fra innsalg til leveranse. Noe av suksessen mener jeg skyldes at vi jobber i tverrfaglige team og på den måten utvikler og bygger på vår kompetanse.

Det beste med å jobbe i EVRY er at jeg får lov til å fokusere på det jeg er god på. Hver dag jobber jeg dessuten med å forme hvordan selskapet vil se ut i fremtiden. Og det, synes jeg er utrolig spennende. 

8700
Ansatte
48
Lokasjoner i Norden
2500
Kaffekopper drukket på HQ
10000
Kunder

Vårt hovedkontor

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke