Hei, Bergen!

Så hyggelig at du trykket deg inn til vårt herlige team i Bergen. Vi hjelper deg med det du er opptatt av, det være seg ny jobb eller kandidater til din nye stilling. Ta gjerne kontakt med en av våre rekrutteringsrådgivere for å høre mer!

Vi er her for deg!

VI TROR PÅ IDEEN OM Å GJØRE LIVET DITT BEDRE - ENTEN DU ER KANDIDAT ELLER KUNDE.

 

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Vi tror på hverandre og vi tror på dere. Vi tror på hårete mål, søte drømmer og sterke ambisjoner, og på å konvertere dette til konkrete verdier for deg eller bedriften. 

Toptemp Bergen er et rekrutterings- og bemanningsbyrå, som holder til i Bergen by. Vi tilbyr personalutleie, rekruttering, vikarer, 3.parts vurderinger, samt bistand i omstillingsprosesser. Vi er opptatt av å sikre lokal arbeidskraft og bidra til vekst i regionen.  

Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Hordaland.

Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon, så hjelper vi deg å fylle din ledige stilling.

Rekruttering eller innleie?

Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!
*
*

TOPTEMP Bergen

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke