NO

INBOUND REKRUTTERING

Hvorfor er det lurt?

Når kun 6% av befolkningen er på aktiv jobbjakt, er det dessverre vanskelig å treffe den rette kandidaten kun gjennom tradisjonelle kanaler. I tillegg så vil 92% vurdere å bytte jobb til et sterkere employer brand! Vi foreslår derfor å koble stillingen opp mot sosiale medier, rett og slett fordi du har potensiale til å treffe et langt større publikum. Om vi skal annonsere på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, LinkedIn, Youtube, TikTok eller Pinterest - det finner vi ut sammen, for det handler om hvor nettopp DIN målgruppe befinner seg. Dette er innsikt vi allerede har tilegnet oss gjennom mange års erfaring, research og dybdeintervjuer.

Vi mener videre at suksessen i å tiltrekke seg fortjent oppmerksomhet ligger i historiefortellingen. Vi ønsker å skape en fortelling som treffer drømmekandidaten rett i hjertet, men som samtidig evner å appellere til den rasjonelle delen av hjernen. En levende og ærlig beskrivelse av kulturen i selskapet, ambisjonene, sjargongen mellom de som jobber der og opplevelsen av å være en del av denne reisen. Her er det viktig at vi får så mye vital informasjon fra dere som mulig. For hva skiller egentlig dere fra andre selskaper i samme bransje?

La oss hjelpe deg med å tiltrekke talenter som vil være med på bygge ditt team, slik at dere når deres ambisjoner og mål. Vi vet hvor viktig det er å ansette den riktige personen, som ikke bare vil kunne bidra faglig og levere resultater, men som også passer inn i kulturen, assosierer seg med verdiene og visjonen deres, og som blir et tilskudd også sosialt.

Hvordan tiltrekke kandidaten?

Nye tider, krever nye metoder og verktøy for å tiltrekke og engasjere den rette kandidaten - og ikke minst gjøre det uimotståelig å ville bytte jobb. Vi har laget tre ulike pakkeløsninger som vil passe for de fleste. Kontakt oss om du ønsker mer informasjon eller en tilpasset løsning.

I målrettingen setter vi demografiske og geografiske parameter, som er med på å bestemme hvem som er mottaker. Kampanjene vi kjører er sponsede, som vil si at de ikke bare spres organisk, men at vi kjøper plass i nyhetsstrømmen til de vi målretter oss mot. Forskjellen er at vi ved organisk spredning ikke vet hvem mottaker er, mens vi med målrettet annonsering betaler for at riktig person, får riktig budskap.

Arbeidsprosess avhenger av hvilken pakke du ønsker å benytte deg av.

The hunter

Du er på jakt etter den aktive jobbsøkeren som gjerne følger med på finn.no.

Denne pakken innebærer en kartlegging av deres behov, hvem dere er og hva som gjør dere attraktive for den rette kandidaten. Vi utarbeider annonseforlsag og publiserer annonsen på finn.no/jobb og toptemp.no. Søkere kommer inn i vårt rekrutteringssystem, men dere som står som kontaktperson i annonsen. Denne tjenesten innheolder screening av kandidater og vi gjør alle søkere tilgjengelig gjennom vår portal.

Les mer Lukk

Attention please

Du er på jakt etter kandidaten som ikke henger på finn.no/jobb og heller ikke har autosøk på drømmejobben.

Vi starter med kartlegging av behov, stillingen, kulturen, verdier og selskapsprofilen. Annonsetekst og innhold skrives med bistand fra tekstforfatter. Det lages 2 annonsekampanjer som A/B testes og optimaliseres. Inkludert i pakken er annonsering i sosiale medier. Ved kampanjeslutt sammenstilles resultater som CTR, CPC, engasjement og rekkevidde i en rapport. Søkere registreres i vår rekrutteringsplattform, OMNI. Det er dere som står som kontaktperson i annonsen, og pakken inkluderer derfor ingen screening og vi gjør alle søkere tilgjengelig for dere gjennom portalen vår.

Les mer Lukk

Playing hard to get

Dette er kandidaten som det finne smange av, men som "alle" vil ha tak i .

Vi starter med en kartlegging av behov, stillingen, kulturen, verdier og selskapsprofilen. Kampanjen målrettes og plasseres i medier hvor kandidaten naturlig oppholder seg. Annonsetekst og innhold skrives av tekstforfatter og baseres på en definert persona laget for deres drømmekandidat. Det lages 2 til 4 annonsekampanjer som A/B testes og optimaliseres. Inkludert i pakken er en medieplan for annonsering i sosiale medier. Mot slutten av kampanjen vil det gjennomføres retargeting-annonser ved behov - mot de som har lest annonsen. Ved kampanjeslutt sammenstilles resultater som CTR, CPC, engasjement og rekkevidde i en rapport. Alle søkere registreres i vår rekrutteringsportal, men det er du som kunde som står som kontaktperson i annonsen. Dette produktet inneholder screening og vi gjør alle søkere tilgjengelig for dere gjennom portalen vår.

Les mer Lukk

Lurer du på noe?

Vi er her for deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du ønsker hjelp til å finne din neste medarbeider - uavhengig av om du trenger full pakke, eller bistand til deler av prosessen. Vi svarer deg så snart vi kan. Haster det? Ring oss på telefon 23 36 55 00