NO

TOPTEMP ENGINEERING

ingeniør bilder-5
On-Ofshore bilder-30

Kvalifiserte ingeniører.

I 30 år har vi levert kvalifiserte spesialister til midlertidige og faste stillinger, innen en rekke fagområder som bygg&anlegg, samferdsel, on- og offshore og rådgivning.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt? Det er vi helt sikre på at vi kan.

Vårt mål er å hjelpe deg og din bedrift slik at dere når deres mål - så smidig og effektivt som mulig. Vi har spesialisert oss på å levere ingeniører til alle type prosjekter, i alle størrelser. Våre ingeniører har bred erfaring, solid fagkunnskap og kommer fra et bredt spekter av bransjer.

Våre rekrutteringsrådgivere har selv spesialistkompetanse innen egne fagfelt, har bygget seg opp brede bransjenettverk, og kan vise til mange års erfaring. På den måten jobber vi for at du skal føle trygghet i både prosess og profilering av kandidater.

Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke kandidater - gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene - raskt og effektivt, enten det gjelder vikariat på korte og lange oppdrag, bemanning eller rekrutteringer til fast stilling. Vi bistår på alt fra større volumprosjekter til mindre bemanningsbehov, enten du søker etter flere ingeniører, mellomledere eller andre typer av ledere.

I Toptemp har vi en unik evne til å snu oss raskt, og vi er alltid løsningsorienterte på dine vegne. Med et egenutviklet system som gir oss god innsikt i kandidaters og deres behov, finner vi raskt riktig kandidat til ditt oppdrag. Vi kan enkelt kommunisere og følge opp både enkeltpersoner, eller grupper av personer via våre systemer. Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg? Ikke nøl med å sende oss en melding via skjemaet nederst på siden, eller ring oss på telefon 23 36 55 00.

Vi har lang erfaring fra de fleste typer prosjekter innen on- og offshore, næringsbygg, maritim og samferdsel. Vi jobber med mange spennende kunder - store, som små. Vårt mål er alltid å finne riktig person til jobben, som vil være en bidragsyter også utover det faglige.

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

AFRY kundelogo
asplan viak karusell logo
Stema kundelogo
ingeniør bilder-3

Hva sier kundene våre?

Kandidatene våre blir kvalitetssikret av fagpersonell med lang erfaring innen engineering sektoren. Slik kan du alltid kan være trygg på at du får personell du kan stole på.

GLENN JARLE ERIKSEN

DAGLIG LEDER | Harmonie Norge AS

"Vi har brukt Toptemp ved flere anledninger over de siste 2-3 årene til rekruttering til ulike nivåer i vår organisasjon.
Det har vært ulike behov i hvert enkelt tilfelle og prosjektet har vært skreddersydd og tilpasset fra Toptemp deretter.
Men noen viktige elementer går igjen for hver gang, nemlig profesjonalitet
og evnen til å sette seg inn i vårt behov og definere profilen på stillingen vi ønsker å besette.

Arbeidsmetodene som Toptemp bruker har vist seg å være suksessfulle og gitt utmerkede rekrutteringer for oss."

NINA NERLAND

EUREKA


«
Toptemp skjønner raskt våre behov og finner de riktige kandidatene og vi kan stole på at det er gode prosesser frem til ansettelse eller innleie er signert. Vi har jobbet lenge med Toptemp og vil fortsette med det!»

HILDE LYNGAR THORKILDSEN

NORPEC

«Vi har benyttet Top Temp i rekrutteringsprosesser over lengre tid. Resultatet har vært mange nyansatte i NORPEC med riktig kompetanse og bakgrunn, faglig dyktighet samt personlighet som legger til rette for resultater, trivsel og utvikling i vårt gode jobb- og arbeidsmiljø. Vi fortsetter gjerne det gode samarbeidet med Toptemp fremover.»

KONTAKTPERSONER - ENGINEERING

Wenche Søgaard Moen Wenche Søgaard Moen Sr. Recruiting & Staffing Manager +4792256058
Jessie Mingjing Lee Karthum Jessie Mingjing Lee Karthum Sr. Recruiting & Staffing Consultant +4793835050
+
Erin Andreassen Erin Andreassen Director Agder +4748959848
Lars Thore Hestnes Lars Thore Hestnes Regional Manager Vestfold +4790478149

Du kan stole på oss.


Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og vi tar dette ansvaret på høyeste alvor. Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter
svært høyt, og for å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet.
Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde
kvalifikasjoner og sertifikater, og to ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner, og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!
Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell, som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss, som om de skulle
jobbet fast hos dere.
På sett og vis anser vi oss selv som en del av dere. Og da kan kun det beste forventes!

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.


Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.


Et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om dette her:

 

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.


Hva betyr dette? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede prosesser og blir mer effektiv i det man driver med. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!