NO

TOPTEMP IT

IT bilder-19

Vi er her for å hjelpe deg.

Enten du søker front eller backend-utviklere, IT-support, arkitekter, problem managers, integrasjonsutviklere, prosjektledere eller står overfor digitalisering og optimalisering av deler av organisasjonen - da har vi det du trenger! Våre rekrutteringsrådgivere er selv fagspesialister, og står klare for å bistå deg med utvelgelsen.

Vi jobber strategisk og systematisk for å tiltrekke IT-kandidater - gjennom bruk av kandidatinnsikt, markedsforståelse, sosiale medier og målrettede markedsaktiviteter. Gjennom å sette oss inn i din bedrifts behov, verdier, ambisjoner og arbeidsmiljø finner vi de rette kandidatene - raskt og effektivt. Ut fra deres kravspesifikasjoner kartlegger vi raskt kritisk kompetanse og legger en plan for hvordan vi kan få tak i dette.

Vårt mål er å hjelpe deg og din bedrift slik at dere når deres mål. I flere år har vi derfor satset på å utvikle gode systemer, slik at vi kan jobbe dynamisk og agilt, samtidig som vi fokuserer på individuelle prosesser. Med systemene får vi kartlagt og systematisert kandidatens kompetanse og ambisjoner.

Vi har dyktige kandidater klare for å hjelpe deg.

You can count on us

Vi har spesialisert oss på å levere IT-ressurser til alle type stillinger og alle type prosjekter. IT er en sentral del av videreutvikling av virksomheten og vi ser at de må ha kompetanse utover ren teknisk kompetanse.

Derfor samarbeider vi tett med andre avdelinger, som engineering, office&finance og elektro. Våre kandidater har med andre ord både bred erfaring, solid fagkunnskap og kommer fra et bredt spekter av bransjer. 


Våre rekrutteringsrådgivere har selv spesialistkompetanse innen egne fagfelt, har bygget seg opp brede bransjenettverk, og kan vise til mange års erfaring. Med DNV-GL-sertifisering har de opparbeidet seg god og funksjonell metodikk, enten det gjelder innleie eller rekruttering - og på den måten håper vi å sikre din trygghet i både prosess og i profilering av kandidater. Vi benytter oss også av verktøy som personlighets- og evnetester, for å videre sikre kvalitet i våre leveranser.


Vårt mål er ditt mål. Vi skal finne personen som bidrar til å dra dere i riktig retning, som bidrar til verdiskapning, det gode arbeidsmiljøet i tillegg til den tekniske utviklingen. På den måten finner vi kandidaten som matcher dine behov. 

Les mer Lukk
IT bilder-77

NOEN AV VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE.

Huawei logo
Evry logo
Amesto logo

Hva sier kundene våre?

Kandidatene våre blir kvalitetssikret av fagpersonell med lang erfaring med IT-prosjekter. Slik kan du alltid kan være trygg på at du får personell du kan stole på.

STIG ARNESEN

IT-SJEF | VARIER FURNITURE

«Prosessen med Toptemp IT har vært ryddig, profesjonell og folkene som jobber der er hyggelige. Kommunikasjon skal ikke undervurderes og den har vært bra. Det samme med tilgjengeligheten når det har vært nødvendig. Kvaliteten på rådgivningen fra Toptemp har vært profesjonell og det har vært viktig for oss.

Prosessen tok noe tid, men det har mye å gjøre med stor etterspørsel på IT-kompetanse. Det er mange om beinet, men da vi fant den rette personen vil jeg si at det var vel anvendt tid. Vi er svært godt fornøyde med personen vi ansatte, både når det gjelder kompetanse og personlighet, og vedkommende har glidd perfekt inn i firmakulturen. Jeg vil absolutt anbefale Toptemp IT til andre som skal rekruttere.»

KONTAKTPERSONER - IT

Kine Hagen Kine Hagen Director IT +4795139980

DU KAN STOLE PÅ OSS


Vi ansetter mennesker med den rette kompetansen, utvikler våre ansatte, tilrettelegger for faglig påfyll og jobber systematisk med kultur og 
arbeidsmiljø. Vi er stolte av å kunne levere kvalifisert personell som har det minst like godt i et arbeidsforhold med oss som om de skulle 
være fast ansatt hos dere. På mange måter blir vi derfor en forlengelse av dere og da kan kun det beste forventes!

Tillitten vi får av våre kunder og ansatte er noe vi verdsetter. For å opprettholde denne tilliten jobber vi kontinuerlig for å sikre og ivareta deres trygghet. Våre systemer er oppdaterte, effektive og compliant. Systemene sørger blant annet for at vi ikke leverer kandidater som ikke har de påkrevde kvalifikasjoner og sertifikater. To ganger I året blir vi revidert på kvalitet, miljø og evnen til å drive et seriøst og kompetent bemanningsselskap - gjennom Revidert Arbeidsgiver, ISO 9001 og ISO 14001. Vi er en transparent samarbeidspartner og inviterer gjerne til å komme på revisjon - vår dør er alltid åpen!

Vi er eksperter på å være arbeidsgivere og tar dette ansvaret på høyeste alvor.

GDPR

Ditt personvern er viktig for oss.

Vi er svært opptatt av å beskytte deg og dine personopplysninger. Du kan lese mer om vår personvernpolicy her:

 

 

REVIDERT ARBEIDSGIVER

Vi er stolte over å være en RA-bedrift.

Dette er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. For å kunne bli Revidert Arbeidsgiver må bedriften være medlem av NHO Service og Handel, være registrert hos Arbeidstilsynet og være organisert som et norsk aksjeselskap. Du kan lese mer om hva det vil si å være en revidert arbeidsgiver her:

ISO SERTIFISERT

Vi er ISO 9001 og ISO 14001 sertifisert.

Hva betyr det? ISO 9001 gir oppskriften på hvordan organisasjoner til enhver tid skal kunne tilby produkter og tjenester som oppfyller de krav til kvalitet som kundene forventer. Standarden sier noe om hvordan man skal lede og effektivisere prosesser. ISO 14001 er verdens mest anerkjente standard for miljøstyring. Den setter fokus på hvordan du kan redusere belastningen selskapet har på miljøet.

SAMFUNNSANSVAR


Vi i Toptemp er opptatt av grunnleggende rettigheter og anstendighet i alle arbeidsforhold. Derfor jobber vi for å fremme mangfold og åpenhet i alle våre prosesser og rutiner.

Med et internt mangfold av religion, kultur og kjønn, der 68 % er kvinner og 32 % er menn, i tillegg til rekruttering -og bemanningsprosesser som reduserer diskriminering, jobber vi for å forsikre et mangfoldig arbeidsliv.

Rekruttering eller innleie?

Ønsker du å bli kunde, eller høre mer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra en av våre kundeansvarlige snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00, så snakkes vi!