Hei, Agder!

En dyktig medarbeider er en god investering! Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå, som tilbyr personalutleie, rekruttering og delprosesser (pick&choose) tilpasset kundens behov. Vi holder til i Kristiansand, er eksperter på lokal arbeidskraft og bidrar stolt til vekst i regionen.

TOPTEMP AGDER

Med øye for faglig kompetanse og personlige styrker er vi lidenskapelig opptatt av å finne rett person til rett jobb. Vi tror på kultur, arbeidsentusiasme og personlig utvikling. Vi tror på hverandre og vi tror på dere. Vi tror på hårete mål, søte drømmer og sterke ambisjoner, og på å konvertere dette til konkrete verdier for deg eller bedriften. 

Toptemp Agder er et rekrutterings- og bemanningsbyrå, som holder til i Kristiansand. Vi tilbyr personalutleie, rekruttering, vikarer, 3.parts vurderinger, samt bistand i omstillingsprosesser. Vi er opptatt av å sikre lokal arbeidskraft og bidra til vekst i regionen.  


Vårt mål er å sørge for at alle kunder og kandidater skal oppleve at de får personlig, dedikert og profesjonell oppfølging fra oss, og å være den beste bemannings- og rekrutteringsleverandøren i Agder.


Trenger du hjelp? Kontakt oss gjerne på mail eller telefon, så hjelper vi deg å fylle din ledige stilling.

Skal vi ta en prat om innleie eller rekruttering?

Er du på jakt etter din neste medarbeider - enten det gjelder en fast ansettelse, prosjekt eller vikar? Eller trenger du hjelp til å skrive annonse, rekrutteringskampanjer eller intervjuer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra oss snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00.

*
*

TOPTEMP Agder

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke