TopTemp

FOLLOW THE LEADER

Vi søker energiske og entusiastisk prosjektledere som ønsker å løfte frem spennende prosjekter på tvers av fagområder hos våre kunder.

Vi ser for oss at du som prosjektleder har inngående kunnskap om ditt fagfelt og har erfaring med å tenke løsning og gjennomføring. Du er opptatt av å kvalitetssikre alle faser av prosjektene dine, benytter smidige utviklingsmetodikker og sørger for å levere kvalitet til avtalt tid. Du følger lekende lett opp kontrakter, har kontroll på økonomien, utarbeider styrings- og prosjektdokumenter og har fortløpende dialog med kunder.

Fremdrift, kvalitet og kostnad er nøkkelord i din hverdag og du leder prosesser med den største selvfølge.

Du har fortrinnsvis høyere utdannelse, og gjerne erfaring som prosjektleder. Men det viktigste for oss er at du har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper, at du evner å jobbe både selvstendig og i team, at du er en pådriver og er resultat og løsningsorientert. Du evner å manøvrere deg i komplekse problemstillinger, og jobber analytisk, metodisk og strukturert.

Det er ikke rent lite vi forventer av deg, men vi er sikre på at du er stjerna vi ser etter. Sjekk ut våre ledige stillinger under da vel!

We’ll be waiting!

Spennende arbeidsplasser.

Legg inn en åpen søknad

Er du interessert i en jobb som prosjektleder? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

Åpen søknad

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke