OLJE & GASS

Vi jobber med mange spennende oppdrag, nyskapende prosjekter og kjente arbeidsplasser - og kan tilby god lønn og et bredt nordisk arbeidsnettverk. Din kompetanse er ettertraktet, og vi er sikker på at vi kan gi deg din neste store mulighet. For å matche din kompetanse, dine ønsker og dine behov opp mot din fremtidige arbeidsplass tar vi gjerne en uforpliktende prat. Klikk på knappen under og legg igjen din kontaktinfo, så hører du snart fra en av våre rekrutteringsrådgivere.

ONSHORE & OFFSHORE

Med relevant fagbrev, praksis eller erfaring og godkjent sikkerhetsopplæring er vi sikre på at du vil gjøre det glimrende i en av våre oppdrag onshore- eller offshore-oppdrag. Vi er nemlig stadig på utkikk etter tøffe kandidater som deg, som er motivert og gira på nye utfordringer.

Om du trives med høyt arbeidstempo, turnusordninger og interessante og varierte arbeidsoppgaver bør du definitivt sjekke ut en av våre ledige stillinger under. Der finner du en rekke utfordrende og spennende oppdrag hos små og store selskap innen olje, energi, anlegg og landbasert industri. Perfekt for deg med offshoresertifikat, elektroutdannelse, HMS kurs, fallsikringskurs, truck eller kranførerbevis, riggebevis, og/eller spirende hår på kassa. 

Mulighetene er mange, men typiske arbeidsoppgaver kan bestå av å utføre service eller reparasjoner, bistå prosjekter med utarbeidelse av arbeidsprosesser, oppdatere elektroniske systemer, utføre kontroller, lede prosjekter og utføre serviceoppdrag. Kjenner du kanskje også til kjemisk rengjøring, videoinspeksjoner, oljeflushing eller makrinering? Wowza – impressivo! 

Enten du er ingeniør, industrimekaniker, reperatør eller elektriker sørger du for å sikre fremdrift i dine prosjekt. Du innhenter kunnskap om arbeidsstedets rutiner og gjennomfører oppdrag etter gjeldende bestemmelser og rutiner. Du rapporterer i henhold til gitte krav og har inngående kjennskap til og kunnskap om lover og forskrifter. 

Med gode skriftlige og muntlige egenskaper kommuniserer du lekende lett med dine kollegaer og er positiv, innsatsvillig og proaktiv. At du samtidig evner å jobbe like godt både selvstendig og i team, jobber strukturert, er nøyaktig, ansvarsbevisst og pålitelig, verdsetter vi høyt. 

Når du nå søker nye utfordringer håper vi du vil vurdere oss som en god samarbeidspartner. Vi i Toptemp har lang fartstid innen onshore og offshore og kompetente fagpersoner med bakgrunn fra bransjen, som bistår deg med dine ønsker og behov. Vi hjelper deg gjerne i jakten på ny stilling og avslutter med disse kloke ord fra Mr.Miyagi:  

Wax on, wax off. 

Shore.

Spennende arbeidsplasser

Legg inn en åpen søknad

Er du interessert i en jobb innenfor oljebransjen? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl, last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

Åpen søknad

TopTemp

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke