Nina Sennerud

Nina Sennerud

Senior rekrutteringsrådgiver

Kundeansvarlig

Ring eller Send en e-post

By/fylke(r): Romerike

Følg Nina Sennerud på linkedin

Om meg

Jeg har mer enn 20 års erfaring fra bransjen innen rekruttering og personalutleie. I tillegg har jeg mange års erfaring som leder og vært med på å bygge opp Top Temps avdelingskontor i Lillestrøm. Har i alle år levert gode resultater og opparbeidet meg et stort nettverk på Romerike, i tillegg har jeg mange gode kunde- og kandidat-referanser. Jeg har høy fokus på å kvalitetssikre og sørger for at kunder og kandidater blir ivaretatt gjennom hele rekrutteringsprosessen. Brenner for jobben - matche rett kandidat til rett stilling sammen med våre rådgivere.

Økonomi og finans

Regnskapfører til butikkregnskap

Vil du være med å videreutvikle regnskapsavdelingen og være et friskt pust inn? For vår kunde søker vi deg som har god regnskapsforståelse, har interesse for faget og god kunnskap om relevante lover og regler. Arbeidssted er Oslo Nord.
Økonomi og finans

Ny!

Regnskapsansvarlig

For Rema Franchise Norge AS søker vi Regnskapsansvarlig til deres avdelingskontor beliggende i Asker. Stillingen vil passe for deg som har bred regnskapsbakgrunn og har stor interesse for å fordype deg i tall. I tillegg ser vi etter deg som er utadvendt, og som motiveres av å jobbe tett med mennesker. Vil du jobbe på Norges beste arbeidsplass?
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsansvarlig

Nå har du mulighet til å få jobb i en spennende og fremoverlent bedrift, med fokus på engasjement og utvikling. Stillingen vil passe for deg som har bred regnskapsbakgrunn og har stor interesse for å fordype deg i tall. For å være aktuell for stillingen må du ha erfaring med ligningspapirer og ha hatt eneansvar for kjøring av årsoppgjør. I tillegg ser vi etter deg som er utadvendt, og som motiveres av å jobbe tett med mennesker. Arbeidssted er Oslo Nord.
Økonomi og finans

Utløpt

Lønningskonsulent

Vi ser etter de beste kandidatene! Du har lang erfaring med lønn og sitter med breddekunnskap i faget. Du har fokus på, og erfaring med, å levere kvalitet. Videre er du løsningsorientert, grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Vil du være en bidragsyter hos vår kunde? Arbeidssted vil pt. være Asker, men firmaet vil innen kort tid flytte nærmere Oslo.
Økonomi og finans

Utløpt

Lønningskonsulent

Vi ser etter de beste kandidatene! Du har lang erfaring med lønn og sitter med breddekunnskap i faget. Du har fokus på, og erfaring med, å levere kvalitet. Videre er du løsningsorientert, grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Vil du være en bidragsyter hos vår kunde? Arbeidssted vil være Bjørvika i Oslo.
Merkantile stillinger

Utløpt

Leder til digitalavdeling

Felleskjøpet har startet den digitale reisen. En reise som utfordrer, engasjerer og inspirerer, samtidig som den stadig er i vekst og endring. Vi søker etter lederen for alle digitale kanaler i konsernet. Felleskjøpet er en solid, spennende og kompleks bedrift. Her vil du jobbe tett med faglig sterke og engasjerte kollegaer på tvers av ansvarsområder og forretningsenheter. At du har en meget god forståelse for digital kommunikasjon og digital innovasjon er en forutsetning for å lykkes i stillingen. Vi ser etter deg som ønsker å utfordre og kan bidra til å etablere avdelingen ytterligere.
Merkantile stillinger

Utløpt

Webredaktør

Felleskjøpet har startet den digitale reisen. En reise som utfordrer, engasjerer og inspirerer, samtidig som den stadig er i vekst og endring. Vi søker Webredaktør ehandel hvor din hovedoppgave vil være å sikre relevant og oppdatert innhold for å øke den digitale delen av kundereisen for markedsføring og salget på felleskjopet.no Felleskjøpet er en solid, spennende og kompleks bedrift. Her vil du jobbe tett med faglig sterke og engasjerte kollegaer på tvers av divisjoner og fagområder, samtidig som du blir en del av divisjonen Digitale kanaler. Stillingen rapporterer til Salgssjef ehandel/ felleskjopet.no og vil være en del av et innholdsteam som sammen skal dekke alle Felleskjøpets forretningsområder.
Merkantile stillinger

Utløpt

Prosjektmedarbeider

For vår solide og spennende kunde som holder til i Oslo Nord søker vi deg som er forholdsvis fersk i arbeidsliver og ønsker å jobbe som prosjektmedarbeider. Kunden er et stort konsern. Du skal være med i et prosjektarbeid og vi er sikre på at det vil gi deg erfaringer som er gode å ha med seg videre i arbeidskarrieren.
IT

Utløpt

IT Kompetanse - opplæring nettbrett

Support - opplæring - brukerstøtte
Økonomi og finans

Utløpt

Teamleder

For spennende kunde i vekst søker vi en faglig sterk Autorisert Regnskapsfører til teamlederrolle. Som teamleder skal du være en operativ regnskapsfører, ha ansvar for administrasjon av teamet, samtidig som du vil være en nøkkelperson og samarbeidspartner mot ledelsen. Stillingen innebærer personalansvar. Vår oppdragsgiver holder til i lyse og fine lokaler og du vil bli inkludert i et faglig sterkt team. Du vil få bredde i arbeidsoppgavene og stor grad av selvstendighet. Selskapet er anerkjent og har gode resultater. Arbeidssted Øvre Romerike.
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsfører a-å

For vår kunde beliggende på Øvre Romerike søker vi en dyktig regnskapsfører som har erfaring med butikkregnskap a-å eller fra regnskapsbyrå. Du vil få ansvaret for å føre regnskapet for et visst antall butikker og må like å gi god service overfor butikkene i din portefølje. Du må ha erfaring med lønn og årsregnskap, inkl. rapportering. Er du en bidragsyter til et godt miljø, er nøyaktig og arbeidsom og har gode holdninger kan du være den vi ønsker å snakke med. Du trives best når du har totaloversikten! Du må ha mulighet til å begynne i ny jobb omgående.
Merkantile stillinger

Utløpt

Webredaktør

For et lengre vikariat søker vi etter seg som har erfaring som webredaktør. Du har erfaring med netthandel i en varehandelsvirksomhet, forståelse for nettbutikkens betydning i ett multikanal kundeperspektiv og i tillegg motiveres du av salg og resultater. Videre har du god forståelse for digital kommunikasjon og digital innovasjon.
Økonomi og finans

Utløpt

Controller

For vår kunde, som holder til nær Lillestrøm sentrum, søker vi etter deg som er nyutdannet siviløkonom og i tillegg har jobbet noen år med regnskap. Du vil få muligheten til å se innsiden av en bransje i endring. Dette er et langvarig engasjement, hvor dagene vil være varierte og du vil få bryne deg på mange spennende utfordringer. Som person er du utadvendt, engasjert og du jobber gjerne tett med andre avdelinger i bedriften. Har du i tillegg stor interesse for Excel, da kan du være den vi ser etter.
Merkantile stillinger

Utløpt

Transportplanlegger BULK

For et anerkjent og solid konsern, beliggende på Romerike, søker vi etter deg som ønsker å jobbe som transportplanlegger på Bulk.
Økonomi og finans

Utløpt

Lønnsmedarbeider

Da en av våre lønnsmedarbeidere gjennom mange år har valgt å søke nye utfordringer ser vi etter vår nye lønnsmedarbeider og kollega. Ønsker du å være en del av en dynamisk og sosial gjeng i en hektisk hverdag, kan du lese videre. Vi holder til i flotte lokaler med en sentral beliggenhet og en vakker utsikt over Oslo by. Hos oss kan du få være med på en spennende reise i et av landets største rekruttering- og bemanningsbyråer. Vi ser etter deg som er en do'er, som trives med endringer og er systemsterk. Du liker å jobbe i team med hyggelige kolleger samtidig som du jobber selvstendig. Å ha tett kontakt med kandidater og kunder vil være en stor del av din hverdag. Du må ha mulighet til snarlig oppstart. Engasjementet vil i første omgang vare til midten av Oktober 2017.
Økonomi og finans

Utløpt

Lønnskonsulent

Vi ser etter de beste kandidatene! Du har erfaring med lønn og sitter med god kunnskap i faget, men ønsker å stadig lære mer. Du har fokus på, og erfaring med, å levere kvalitet. Videre er du løsningsorientert, grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Vil du være en bidragsyter hos vår kunde? Arbeidssted vil være Bjørvika i Oslo.
Engineering

Utløpt

Byggingeniør

Du vil være bindeleddet mellom produksjon og ledelse, og arbeidssted på Skedsmo, Romerike.
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsmedarbeider deltid

For vår kunde på Skedsmokorset søker vi regnskapsmedarbeider til vikariat. Du må ha mulighet til å starte i januar 2017. For å være aktuell til stillingen må du ha erfaring med regnskapsførsel, gjerne for svenske selskaper. Erfaring fra Visma Global er en fordel. Det vil være arbeid to dager i uken, hvilke dager det er kan du selv velge.
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapskonsulent

For vår kunde BORI BBL søker vi regnskapsfører til fast stilling med omgående oppstart. Vi ser etter deg som har solid erfaring fra regnskapsbyrå, og som kan bygge gode kunderelasjoner. Du vil være en del av et sterkt fagmiljø som leverer forretningsførertjenester til borettslag og sameier.
Økonomi og finans

Utløpt

Controller

For vår kunde, som holder til nær Lillestrøm sentrum, søker vi etter deg som er nyutdannet siviløkonom eller som har jobbet noen år som controller. Du vil få muligheten til å se innsiden av en bransje i endring. Dette er et langvarig engasjement, hvor dagene vil være varierte og du vil få bryne deg på mange spennende utfordringer. Som person er du utadvendt, engasjert og du jobber gjerne tett med andre avdelinger i bedriften. Har du i tillegg stor interesse for excel, da kan du være den vi ser etter.
Gå til toppen