TopTemp

Økonomisk sans søkes!

Ser du enkelt sammenhenger i prosjekter og tallmateriell, og evner å vurdere, analysere og bruke informasjonen til det beste for selskapet du jobber i? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og vet hvordan du kan digitalisere og forenkle økonomiske prosesser? 

 

Da er du helt klart på riktig fagområde. Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen økonomi og finans og med et stadig økende behov for profiler med din verdifulle kompetanse, er vi sikre på at du vil finne en stilling som passer deg!

 

I Toptemp har vi i en årrekke bistått kandidater med å finne drømmejobben. Våre rådgivere er fagspesialister, som kjenner både bransjen og dine behov, og kan enkelt hjelpe deg i riktig retning. Vi er sikre på at du, med din iver og ditt engasjement, vil inspirere både oss og din fremtidige arbeidsgiver. 

 

Med analytiske, kommunikative og strategiske egenskaper vil du være en superressurs i enhver bedrift. Du kjenner godt uttrykk som rapportering, budsjettering, konsolidering, likviditetsbudsjettering, og trives godt med å dypdykke ned i tallmateriell. 

 

Om du er controller, økonomisjef, prosjektleder, finansguru, selger, salgskonsulent, eller torpedo spiller ikke så stor rolle for oss – vi finner stillingen som passer deg og dine drømmer og ambisjoner. Vi er dog lite bevandret innen torpedovirksomhet, men vil sterkt anbefale veiledning om karrierebytte skulle dette være interessant. 

 

Når det kommer til faglig bakgrunn er vi opptatt av at du har den kunnskapen som behøves for stillingen du ønsker å søke på. Det er selvsagt et pluss med relevant erfaring og/eller økonomisk utdannelse. Det viktigste for oss er dog at du har hode på rett sted, evner å jobbe både operasjonelt og strategisk og har fokus på å levere gode resultater. 

 

Vi tror dessuten du er litt som oss; en god teamplayer, en pådriver av rang og med et herlig, smittende engasjement.


Du er bra.

LØNNSMEDARBEIDER

PAYDAY MAYDAY!

Vi søker en tallstjerne som deg, som er helt rå på lønn! 

På grunn av økende etterspørsel ser vi etter deg som har lønnskompetanse til ulike typer vikariater. Arbeidsoppgaver innbefatter typisk alt som inngår i arbeidet rundt lønnskjøring; herunder bearbeidelse av lister, utlegg og kjøregodtgjørelser, feriepenger, arbeidsgiveravgift. Sykefraværsoppfølging, OTP, A-meldinger m.m.

Noe av det beste med deg er at du ikke bare har imponerende tallforståelse, men også høy arbeidskapasitet, integritet og god etisk standard. Du er i tillegg grundig og nøyaktig, løsningsorientert og ansvarsbevisst. Du jobber selvstendig men har likefullt en serviceinnstilt og positiv fremtreden og gode samarbeidsevner. Uavhengig av rolle, har du samtidig full fokus på å levere kvalitet, og du motiveres av å jobbe i hektiske og energiske miljøer. You are a star! 

Erfaringsmessig har du gjerne relevant erfaring og høyere økonomisk utdannelse. Du har inngående systemforståelse, erfaring med bedriftsøkonomi, regnskap og ulike type lønnssystemer, og tilnærmer deg nye systemer og metoder med iver og glede Men du kommer langt med Excel, overholdelse av tidsfrister og tallnerding også – det viktigste for oss er at vi ser at du kan og at du vil. 

Du må ha fokus på å levere kvalitet og å yte service og du motiveres av å jobbe i hektiske og energiske miljøer i endring

Med hjelp fra oss i Toptemp er vi sikre på at vi kan hjelpe deg å finne drømmejobben. Vi har dyktige rådgivere med bred kompetanse i faget, og vi er klare for å komme i gang med letingen.

Med glimt i øyet og lønnsslipper i sekken skal vi finne den rette jobben for DEG! 

No more counting dollars
You'll be counting stars

Legg inn en åpen søknad

Er du interessert i en jobb innenfor økonomi? Er du vår neste lønnsmedarbeider eller regnskapsfører? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

Åpen søknad

REGNSKAPSFØRER

YOU CAN COUNT ON US!

Grunnet stadig økende etterspørsel etter engasjerte og flinke regnskapsmedarbeidere, så leter vi etter profiler som deg! Som brenner for faget. Som ser løsninger der andre ser utfordringer. Som plotter så raskt på kalkulatoren at selv Northug skjelver i buksa.

At du har meget god regnskapsforståelse er kanskje unødvendig å nevne, men vi synes jo det er helt fabulous om du i tillegg kan skilte med økonomisk utdannelse og relevant arbeidserfaring. Det viktigste er dog at du jobber raskt, effektivt og nøyaktig og evner å se økonomiske sammenhenger. 

Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen regnskap. Arbeidsoppgaver kan være alt fra regnskapsføring fra a-å, avstemming, revisjon, bilagshåndtering, til skatt og avgifter, rapportering, fakturering, inkasso og kundekontakt.  At du er opptatt av fleksibilitet er topp, for vi kan tilby både vikariater av ulik varighet eller rekruttering til faste stillinger. Om du vil jobbe som regnskapsmedarbeider eller regnskapsfører innen regnskapstjenester eller regnskapsbyrå velger du selv. Vi er opptatt av at du skal finne den rette stillingen for deg!

Som flaks vil ha det vil du få gleden av å jobbe for noen helt fantastiske kunder og ikke minst æren av å utøve regnskapsmagi. #harrypotter...ish. Du er glad i den muntre samtalen og synes det er supert at du kanskje får ha løpende kontakt med revisor, kunde eller leverandørkontakt. Hvor herlig er det ikke å kunne kombinere tall og mennesker? 1, 2, hallo! #tallhumor

Vi er sikre på at du, med ditt arbeidstempo og din arbeidskapasitet, vil trives med å jobbe for oss. 

Sjekk ut våre ledige stillinger under!

Kontaktpersoner hos oss

LARS KENNETH UNDRUM

SENIOR REKRUTTERINGSRÅDGIVER

Lars.undrum@toptemp.no

NINA TRULSSON

SENIOR REKRUTTERINGSRÅDGIVER

nina.trulsson@toptemp.no

CHARLOTTE S. BERGERUD

SENIOR REKRUTTERINGSRÅDGIVER

CSB@toptemp.no

PERNILLE CHRISTENSEN

SENIOR REKRUTTERINGSRÅDGIVER

Pernille.Christensen@toptemp.no
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke