TopTemp

Come play with us!

Som innovativ sjel med kreativt hode er vi sikre på at du er en superressurs innen markedsføring. Du er leken, dynamisk og lidenskapelig engasjert, og hva passer vel da bedre enn at vi kan tilby deg et bredt spekter av stillinger innen media og markedsføring?

#winningatlife

 

Du ser viktigheten av kreativitet og kommunikasjon i et marked i stadig raskere endring. Du vet at innhold og innovasjon er viktigere enn noen gang, og vi trenger en som deg. En som evner å se det store bildet og benytte riktige kanaler for det riktige publikummet.

Som det multitalentet du er, er vi sikre på at du mestrer digital markedsføring like godt som tradisjonell lineær markedsføring. Du liker deg i brytningspunktet mellom det tradisjonelle og det utradisjonelle, og utfordrer gjerne konvensjonelle metoder. På en god måte så klart. Du er jo tross alt en oppegående, positiv og entusiastisk person, med glimt i øyet.

Det passer oss perfekt. Vi søker nemlig stadig etter profiler som deg til stillinger som markedsfører, markedskoordinator, markedssjef, performance managers, content producers, SEO, art directors og en rekke andre spennende stillinger. Vi finner den rette stillingen til deg, enten du interesserer deg for Google, marketing, markedsføringsstrategi, annonser, Facebook annonsering eller annen snacks.

Vi rekrutterer dessuten enten du er nyutdannet, under utdannelse eller har flere års erfaring. Vi har både faste stillinger, og oppdrag som er varierte og av både kort og lang varighet og med et marked i stadig endring får du ofte mulighet til å forme din egen stilling.

Det viktigste for oss er at du har hjertet på riktig sted og brenner for faget. Om du har det, så hjelper våre råtasser av noen rådgivere deg med resten. Med spesialkompetanse på fagfeltet, noen års solid erfaring og leken tilnærming er vi sikre på at vi kan bli dus. 

All you have to do is say FUS! 

Spennende arbeidsplasser.

Noe for deg?

LEGG INN EN ÅPEN SØKNAD

Er du interessert i en jobb innenfor markedsføring? Vi får jevnlig inn nye stillinger i store og små markedsavdelinger, hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

ÅPEN SØKNAD

KONTAKT OSS

*
*

Kontaktpersoner hos oss.

CHARLOTTE S. BERGERUD

KANDIDATANSVARLIG

csb@toptemp.no

GURO FRANTZEN

KANDIDATANSVARLIG

guro.frantzen@toptemp.no

SIRI FRANG RIISE

KANDIDATANSVARLIG

siri.riise@toptemp.no
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke