TopTemp

GOT TALENT?

Vi er stadig på utkikk etter talenter som deg. Med interesse for realfag som matematikk og fysikk, og sans for teknologiske nyvinninger. Med ønske om å forme fremtiden og utvikle morgendagens løsninger. Med kompetanse innen bygg, maskin, energi og miljø, VVS/VA eller elektro.

Med ingeniør-bakgrunn finner vi utfordrende og varierte arbeidsoppgaver til deg innen fks rådgivning, planlegging, prosjektledelse og prosjektering etc. Er du komfortabel med å utarbeide planer, utrede og lage funksjonsbeskrivelser, følge opp leverandører eller bistå i kontraktsforhandlinger, ja da tror jeg vi må snakke ingeniør business!

Vi har til enhver tid en rekke spennende stillinger som kan passe deg og ditt fagfelt. Våre rådgivere har selv ingeniørbakgrunn og det er noe av det vi tror utgjør forskjellen. Vi vet hva som er viktig for deg, og hvordan du skal gå frem for å lande drømmejobben.

Vi tror at du i likhet med oss har høy faglig kompetanse, gjerne med utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør, samt flere års arbeidserfaring. Relevant erfaring kan kompensere for krav til utdannelse men sikkerhetskrav må innfris i ethvert tilfelle.

Er du nyutdannet? Gratulerer! Vi har stilling til deg også! Med relevante fag og sterk stå-på vilje er vi sikre på at du vil gjøre kometkarriere innen ditt ønskede fagfelt.

Med sterk interesse for digital samhanding, ønske om forbedring av eksisterende teknologi og ideer om implementering av kontroll og kvalitetssikring, er vi sikre på at du vil finne din plass. Det viktigste for oss er at du er løsningsorientert, kvalitetsbevisst og strukturert. Du har uovertrufne kommunikasjons- og samarbeidsevner, positiv innstilling og engasjement. Du er selvgående, ansvarsbevisst og proaktiv, og ikke minst både tydelig på forventninger og resultat.

Sjekk ut våre stillinger under, vi er sikre på at du finner noe som passer DEG!

Spennende arbeidsplasser.

Legg inn en åpen søkand

Er du interessert i en ingeniørjobb? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

Åpen søknad

Kontakt oss.

SUSANNE GRYTE OLSEN

KANDIDATANSVARLIG

susanne.olsen@toptemp.no

WENCHE SØGAARD MOEN

TEAM LEADER OG KANDIDATANSVARLIG

wenche.moen@toptemp.no

MORTEN M. DOBLOUG

KANDIDATANSVARLIG

morten.dobloug@toptemp.no
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke