TopTemp

Ingeniør med talent

Vi er stadig på utkikk etter talenter som deg. Med interesse for realfag som matematikk og fysikk, og sans for teknologiske nyvinninger. Med ønske om å forme fremtiden og utvikle morgendagens løsninger. Med kompetanse innen bygg, maskin, energi og miljø, VVS/VA eller elektro.

Med ingeniør-bakgrunn finner vi utfordrende og varierte arbeidsoppgaver til deg innen fks rådgivning, planlegging, prosjektledelse og prosjektering etc. Er du komfortabel med å utarbeide planer, utrede og lage funksjonsbeskrivelser, følge opp leverandører eller bistå i kontraktsforhandlinger, ja da tror jeg vi må snakke ingeniør business!

Vi har til enhver tid en rekke spennende stillinger som kan passe deg og ditt fagfelt. Våre rådgivere har selv ingeniørbakgrunn og det er noe av det vi tror utgjør forskjellen. Vi vet hva som er viktig for deg, og hvordan du skal gå frem for å lande drømmejobben.

Vi tror at du i likhet med oss har høy faglig kompetanse, gjerne med utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør, samt flere års arbeidserfaring. Relevant erfaring kan kompensere for krav til utdannelse men sikkerhetskrav må innfris i ethvert tilfelle.

Er du nyutdannet? Gratulerer! Vi har stilling til deg også! Med relevante fag og sterk stå-på vilje er vi sikre på at du vil gjøre kometkarriere innen ditt ønskede fagfelt.

Med sterk interesse for digital samhanding, ønske om forbedring av eksisterende teknologi og ideer om implementering av kontroll og kvalitetssikring, er vi sikre på at du vil finne din plass. Det viktigste for oss er at du er løsningsorientert, kvalitetsbevisst og strukturert. Du har uovertrufne kommunikasjons- og samarbeidsevner, positiv innstilling og engasjement. Du er selvgående, ansvarsbevisst og proaktiv, og ikke minst både tydelig på forventninger og resultat.

Sjekk ut våre stillinger under, vi er sikre på at du finner noe som passer DEG!

Spennende arbeidsplasser.

Legg inn en åpen søknad

Er du interessert i en ingeniørjobb? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

 

Åpen søknad

Hva gjør egentlig en ingeniør?

Om du er usikker på hva du skal bli, er ingeniør både et trygt og utrolig spennende karrierevalg. Det som kjennetegner en ingeniør er at vedkommende har tatt en form for teknisk utdannelse. Dette kan være innen felt som bygg, kjemi, data, maskin, petroleum eller elektro. Det finnes en rekke ulike typer av ingeniører, men noe av det du kan bli er byggingeniør, dataingeniør, elektroingeniør, kjemiingeniør, maskiningeniør, samfunnsingeniør og bioingeniør.

Vi forklarer kort hva de ulike stillingene betyr;

Som sivilingeniør utvikler du teknologiske løsninger innenfor bygg og anlegg, maritime fag, industridesign, fysikk, olje- og gassindustrien og datateknologi. I denne rollen jobber man typisk som konsulenter eller rådgivere.

Som dataingeniør jobber man for eksempel med å drifte og vedlikeholde datasystemer, systemutvikling, webutvikling og forskning på områder som kunstig intelligens eller informasjonssikkerhet.

Som elektroingeniør vil du primært jobbe med teknologi, strøm og signaler. Som elektroingeniør kan vanlige arbeidsoppgaver være å planlegge prosjekter, konstruere og utvikle, drifte og vedlikeholde. Ofte ser man spesialiseringer innen elektronikk, elkraftteknikk, kommunikasjonsteknologi eller automatiseringsteknikk.

Som byggingeniør vil du jobbe med å planlegge og prosjektere bygg og anlegg, og utreder og planlegge sammen med arkitekter og byggherrer. Du har gjerne ansvar for tekniske løsninger i forhold til bygg, helse, miljø og sikkerhet.

Som kjemiingeniør vil du typisk jobbe med planlegging, laboratoriearbeid og produksjon i industribedrifter. Undervisning og forskning er også typisk for denne typen ingeniør.

Som bioingeniør vil du få mulighet til å jobbe i offentlige og private medisinske laboratorier, i forskningsinstitusjoner og i medisinsk tekniske firmaer.

Som maskiningeniør får du en rekke ulike muligheter. Du kan for eksempel jobbe med alt fra å lage skipsmotorer til sykehusutstyr, samt arbeide med å utvikle eksisterende teknologi til nye tjenester og produkter.

Som petroleumsingeniør jobber du innenfor olje- og gassbransjen, men er gjerne spesialisert innen et fagfelt. Eksempelvis kan du jobbe som produksjonsingenoør og jobbe med optimalisering for å få mest mulig ut av reservene til produksjonen. En boreingeniør jobber med boreoperasjoner og ferdigstiller brønner. En reservoaringeniør har ansvar for å beregne og definere hvor boring og produksjon skal foregå.

Høres dette spennende ut? Go for it! Vi tror neppe du vil angre ;)

Kilde: www.nito.no 

Kontakt oss.

SUSANNE GRYTE OLSEN

KANDIDATANSVARLIG

susanne.olsen@toptemp.no

WENCHE SØGAARD MOEN

KANDIDATANSVARLIG

wenche.moen@toptemp.no

MORTEN M. DOBLOUG

KANDIDATANSVARLIG

morten.dobloug@toptemp.no
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke