Vi hjelper deg inn i riktig jobb

Våre sertifiserte rådgivere har solid erfaring fra bransjen, og kan vise til mange vellykkede ansettelser. Registrer CV-en din hos oss, så gir vi deg råd og tips på veien mot drømmejobben.

Finn ledige stillinger Registrer din CV

For jobbsøker

Orienter deg om mulighetene

Ta utgangspunkt i hva som passer for deg - og hva som er fordelene og ulempene med de ulike valgmulighetene du har. Gjør grundig forarbeid og research på de stillingene som virker mest spennende for deg.

Fremstill deg selv tydelig

Har du tenkt på at summen av Facebook-, Twitter-, og LinkedIn-profilen din kan danne et tydelig bilde av hvem du er? Det er opp til deg hvor realistisk bilde som dannes, vær forsiktig så du ikke fremstår som noen andre enn deg selv.

Bestem deg for hva du egentlig vil

Det er først når du finner ut hva du faktisk vil gjøre, at du får de riktige forutsetningene for å lykkes. Det finnes mange ledige jobber, men husk at det er viktig at du reflekterer grundig rundt hvem du er og hva som gjør at du trives best.

Vi åpner dørene for våre kandidater

Mange av kandidatene vi har hjulpet inn i vikarierende stillinger er i dag i fast jobb. Kandidatene velger oss fordi vi har et utstrakt nettverk i våre spesialområder.

Vi synliggjør kompetansen din

Vi bruker vår tid på å markedsføre din faglige dyktighet. Husk at ikke alle stillinger lyses ut - det er mange skjulte jobber der ute som vi kan fange opp for deg.

Hold deg oppdatert på LinkedIn

Vises all kompetansen din på LinkedIn? Husk å legge ut arbeidserfaring, prosjekter og sertifiseringer slik at vi og potensielle arbeidsgivere kan danne oss et bilde av deg!

Noen fornøyde kandidater

Frank Christian Hüttmann

Frank Christian Hüttmann

Frank er en familiemann på 39 år, bosatt på Jylland i Danmark. I dag jobber han på oljeplattform i Norge.

Hvordan kom du i kontakt med TopTemp?
Kombination af FINN.NO og Linkedin og så gik det bare super hurtigt med Ine hos Top Temp. Om Tirsdagen kom jeg hjem fra den Danske Nordsø, torsdag til jobsamtale i Stavanger og Fredag efter skrev vi under. Mandagen var jeg startet i Hammerfest.

Silje Nereng

Silje Nereng

I min tidlige fase i arbeidslivet har det på mange måter vært helt avgjørende for min karriere å være under vingene til Top Temp. De byr på stor variasjon av stillinger innenfor mange forskjellige bransjer, i tillegg er de gode rådgivere. Når du kommer til Top Temp er du kanskje usikker på hvilken retning du vil gå, eller det kan hende du har et tydelig karrieremål men ikke helt vet hvordan du skal nå målet. Min erfaring med Top Temp har vært at de på best mulig måte veileder deg gjennom hele prosessen.

Personlig oppfølging fra våre bemanningsrådgivere

Engineering
Wenche Søgaard Moen

Wenche Søgaard Moen

Senior rekrutteringsrådgiver

Teamleder – kandidatansvarlig

Engineering IT Merkantile stillinger Økonomi og finans
Lars Hestnes

Lars Hestnes

Rekrutteringsrådgiver

Kandidatansvarlig

Gå til toppen