Fagområde:

Elektro / VVS / Energi og Miljø
Elektriker(22)
Rådgivende ingeniør(4)
Rådgivende ingeniør elektro(3)
Elkraftingeniør(2)
Automasjonsingeniør(2)
Telekomingeniør(1)
Teknisk selger(1)
Salgs- og servicemedarbeider(1)
Byggautomasjonsingeniør(1)
Automatiker(1)

Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
Prosjektleder(6)
Anleggsleder(3)
Rådgivende ingeniør bygg(2)
Mekanisk ingeniør(2)
Formann(2)
Byggeleder(2)
Ventilasjonstekniker(1)
Teknisk innkjøper(1)
Rådgivende ingeniør elektro(1)
Rådgivende Bygningsfysikk(1)

Økonomi / Regnskap / Lønn
Regnskapsfører(3)
Regnskapsmedarbeider(2)
Controller(2)
Revisormedarbeider(1)
Lønnsmedarbeider(1)
Lønningsansvarlig(1)
Digital markedsansvarlig(1)
Autorisert revisor(1)
Autorisert regnskapsfører(1)

Transport / Logistikk / Lager
Lagermedarbeider(4)
Transportkoordinator(2)
Logistikkmedarbeider(2)
Service engineer(1)
Opplæringsansvarlig(1)
Kundekonsulent(1)
Anleggsmekaniker(1)

IT
Prosjektleder(3)
Utvikler(2)
Prosjektingeniør(2)
Driftstekniker(2)
Supportmedarbeider(1)
Koordinator(1)
Controller(1)

Salg / Markedsføring
Selger(2)
Salgskonsulent(2)
Teknisk selger(1)
Teknisk kundekonsulent(1)
Kunderådgiver(1)
Kundekonsulent(1)
Digital markedsfører(1)

Administrasjon / Kontor / Personal
Kundeservicemedarbeider(2)
Tester(1)
Supportmedarbeider(1)
Salgsmedarbeider(1)
Controller(1)
Account Manager(1)

Olje og Gass
Subsea engineer(1)
Designingeniør(1)

Bank / Finans / Forsikring
Supportmedarbeider(1)

Stillingstype:

Bemanning(73)
Rekruttering(47)

Sted:

Oslo(23) Kristiansand(7) Jessheim(3) Hans Møller Gasmansvei 9 0598 Oslo (3) Vestfold(2) Skien(2) Romerike(2) Nye Vakåsvei 80 1395 Hvalstad (2) Forusbeen 210, 4313 Sandnes (2) Drammen(2)
120 ledige stillinger.

Elektriker till AMS-projekt runt om i Norge! Gratis boende och rotation

Har du nyligen tagit ditt fagbrev och är ute efter ett stabilt projekt som kommer pågå en lång period framöver? Är du en serviceinriktad och duktig elektriker som vill ha lite mer erfarenhet? Se hit!

Les mer om stillingen
Bemanning

Har du en Bachelor innen IT eller fullført IKT-Servicefag med bestått fagbrev?

På vegne av våre kunder ser vi etter flere dyktige medarbeidere til IT support - 1.linje. I en slik stilling er det høyt fokus på kundeservice, engasjement og kvalitet. Start din IT karriere hos oss! Er du den vi leter etter? Søk nå!

Les mer om stillingen
Bemanning

Svensktalende motivert – engasjert og entusiastisk Løsningsselger

Aventia vokser og satser videre, vi har i dag et solid grep om det norske markedet og ser nå et stort potensiale i det svenske markedet. I den anledning søker vi til nyopprettet stilling, etter en «Svensktalende Løsningsselger» som ønsker å være med på denne spennende reisen ved å selge inn og markedsføre Aventia sine streamingløsninger hovedsakelig til det offentlige i Sverige.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Vil du bli vår nye salgsrepresentant?

Som salgsrepresentant for Hiab får du muligheten til å jobbe i et internasjonalt selskap som er verdensledende i sitt segment og innehar en sterk markedsposisjon i Norge. Hiab produktene spenner seg fra salg av komponenter til komplette løsninger. Du vil jobbe tett med kompetente og erfarne fagfolk, både internt og eksternt. Du skal drive oppsøkende salg og holde i prosesser fra start til slutt med kunde og påbygger. Med et godt og etablert team rundt deg og i en bransje i vekst har du alle forutsetninger for og lykkes.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Kan du regnskapsføring? Tør du å handle - ta ansvar - beslutte?

BDT Viken har hele tiden vært på offensiven og grepet tak i de mulighetene endringene i bransjen har ført med seg. I dag kan vi tilby den beste kompetansen, de nyeste verktøyene og en satsing på nett og sosiale medier som gir våre brukere trygghet og full oversikt. Vi har klare ambisjoner om å bli en enda sterkere aktør i årene som kommer, og søker nå en proaktiv og framoverlent regnskapsfører til vårt kontor i Oslo. Vi holder til i flotte lokaler på Skøyen nær kollektiv transport. Regnskapsavdelingen består av 11 dedikerte og engasjerte ansatte som hver dag jobber hardt for at våre kunder skal få den beste rådgivningen.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Er du Elektriker og ser etter rotasjonsjobb i Follo med omnejd?

Målerbytteprosjekt i Oslo/Follo/Østfold med gode muligheter for å opparbeide seg god bonus. Jobben går ut på å skifte strømmålere hos privatpersoner. 

Les mer om stillingen
Bemanning

Søker du rotasjonsjobb i Follo / Østfold?

Vi trenger flere elektriker til strømmålerbytte. Prosjektet er pr i dag i Oslo men beveger seg mot Follo / Østfold i starten av 2018. 

Les mer om stillingen
Bemanning

Er du vår neste pasientkoordinator?

For en av våre kunder, Aleris, som holder til i helsebygget i Lillestrøm søker vi etter en pasientkoordinator. Dette er stillingen for deg som er flink med folk og som trives med å jobbe i et høyt tempo. Du er kvikk, nøyaktig og serviceminded. Det viktig at du trives med telefon og PC som arbeidsverktøy. Vi kan tilby et vikariat hvor du får god opplæring, hvor du blir inkluderende i det gode miljøet fra dag 1 og hvor du blir en reser i det å koordinere. 

Les mer om stillingen
Bemanning

Anleggsleder, Romerike

PEAB er et av Nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som mål å bli Nordens beste arbeidsplass. Vi vil at våre medarbeidere skal glede seg til å komme på jobb. Derfor legger vi til rette for et godt arbeidsmiljø. Våre medarbeidere får også gode muligheter for videreutvikling og karriere. Vår oppdragsmengde øker og vi ser derfor etter en dyktig og erfaren Produksjonsleder/ Anleggsleder.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Er du Rådgivende ingeniør og ser etter nye utfordringer?

Vår kunde med partnerselskaper danner et komplett og fremtidsrettet kompetansenettverk for rådgiving innen bygg- og samferdselsområdet. I Norge finnes partnerselskapene i Stavanger, Kristiansand, Oslo, Bærum Lillehammer og Trondheim. Vår kunde er en del av dette nettverket og prosjekterer elektrotekniske løsninger.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Er du en elektro/automasjonsingeniør som liker å jobbe variert?

En av Norges ledende rådgivende bedrifter er i sterk vekst og ønsker å tiltrekke seg dyktige ingeniører som liker å jobbe tverrfaglig!

Har du allerede opparbeidet deg en god erfaring innen elektro/automasjon?
Vil du lære enda mer og bli en del av et supert team?
Er du klar for å brette opp ermene for det fremtiden måtte bringe?


Les mer om stillingen
Bemanning

Vi søker erfaren veiplanlegger til spennende kunde i Oslo!

Har du erfaring med veiprosjektering i Novapoint, og ønsker nye utfordringer? Da har vi en spennende stilling for deg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Vår kunde er et ledende rådgivende firma innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Deres forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Oppdragsmengden vokser og behovet for nye medarbeidere er stort. Bedriften holder til på Lilleaker.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Verkstedleder / verksted supervisor

Fuglesangs Subsea ble etablert i 2013 som ett Subsea spin-off fra Fuglesangs AS (etablert i 1916). Selskapet bygger på det tidligere morsselskapet mer enn 34 års erfaring med utfordrende pumpe- og tetnings applikasjoner i markeder som Subsea, gruver, marine og prosessindustri.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Ønsker du å jobbe med utfordrende samferdselsprosjekter?

For vår kunde som er en av landets største rådgivende firmaer søker vi ingeniører og sivilingeniører til samferdsels- og vegprosjekter.

Les mer om stillingen
Rekruttering

AVDELINGSLEDER REGNSKAP

BDT Viken har hele tiden vært på offensiven og grepet tak i de mulighetene endringene i bransjen har ført med seg. I dag kan vi tilby den beste kompetansen, de nyeste verktøyene og en satsing på nett og sosiale medier som gir våre brukere trygghet og full oversikt.

Les mer om stillingen
Rekruttering

Liker å yte service + elektriker = serviceelektriker! Vi ordner bolig

Som serviceelektriker i Top Temp jobber du enten kortuke (man-tors) eller man-fre. Vi har både kortvarige og langsiktige prosjekt. Mulighet for fast ansettelse. Hva venter du på?

Bor du ikke i Oslo? Ingen stress. Da ordner vi med bolig, hvor du bor sammen med andre hyggelige elektrikerkollegaer fra Top Temp. Du har selvfølgelig et eget rom, så du trenger ikke å sove med noen annens odør etter en i overkant svett arbeidsdag.Les mer om stillingen
Bemanning

Rekruttering- og bemanningsbyrå

Top Temp har siden 1990 funnet tusenvis av kvalifiserte medarbeidere og vikarer til våre kunder innen privat og offentlig sektor. Vi er en del av Amesto, et norskeid konsern som jobber med outsourcing av regnskap og lønn, rekruttering, forretningssystemer og oversettelser.