Stine Nathalie Stølen

Stine Nathalie Stølen

Rekrutteringsrådgiver

Kandidatansvarlig

Ring eller Send en e-post

By/fylke(r): Oslo

Sertifiseringer: DNV-sertifisering for rekrutteringspersonell

Følg Stine Nathalie Stølen på linkedin
Logo DNV-sertifisering

Om meg

Jeg har alltid jobbet med mennesker og har nå gleden av å jobbe med rekruttering av ingeniører i Top Temp engineering. Det er veldig spennende og inspirerende og få snakke med så kunnskapsrike kandidater og hjelpe de til å finne riktig arbeidssted. Man lærer også mye av å besøke kunder som driver med alt fra bygg og elektro til subsea med avanserte komplekse løsninger som skal brukes langt nede på havbunnen.

Engineering

Prosjektleder Jernbane

Prosjektledelse, resultatansvar, anbud, personalansvar, ansvarlig installatør lav/høyspent mm.
Engineering

Geotekniker

For vår kunde som er en ledende rådgivende bedrift søker vi etter en erfaren geotekniker.
Engineering

Seksjonsleder Geoteknikk

Vi søker en seksjonsleder med tung geoteknisk fagbakgrunn for vår kunde som er en ledende rådgivende bedrift.
Engineering

Sivilingeniør/ingeniør elektro

For vår kunde som er en ledende rådgivende bedrift søker vi etter ingeniører/sivilingeniører innen elektro. Det er ønskelig at du har erfaring fra rådgivende/prosjekterende virksomhet med byggprosjekter.
Engineering

Prosjekteringsleder Bygg

Vi søker prosjekteringsleder bygg til et konsulentfirma på Lørenskog. Du vil være herre over egen tid og jobbe med spennende byggeprosjekter.
Engineering

Rådgivende VVS Drammen

For en av Norges ledende rådgivende bedrifter, søker vi nå etter sivilingeniører/ingeniører med erfaring innen Revit. Her får du jobbe med spennende prosjekter i et høykompetent miljø med svært høy trivsel!
Engineering

Rådgivende Ingeniør Elektro Drammen

Spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning og prosjektering. Hvis du ønsker å jobbe tverrfaglig og kunderettet i en variert og utfordrende rolle er dette en stilling du bør se nærmere på.
Engineering

Servicetekniker

Vi er en høyteknologisk bedrift som leverer serverrom/haller til ledende IT-bedrifter og vi søker nå etter en erfaren, systematisk og pålitelig servicetekniker. Har du erfaring fra drift av bygg, prosessindustri, fabrikkdrift, automasjon, eller er du servicetekniker innenfor industrien. Jobber du som automasjonstekniker eller er du en teknisk ninja med en formell utdannelse innenfor håndverksfag i bunn? Liker du en varierende arbeidsdag hvor alt kan skje, fra rolige dager med rutinearbeid til krisesituasjoner hvor alt avhenger av deg og dine kolleger? Liker du å jobbe sammen med svært kompetente medarbeidere som både stiller store krav, men også er fantastiske kolleger? Synes du det høres spennende ut å jobbe i et selskap som er markedsledende i bransjen – og som jobber hardt og systematisk for å behold den posisjonen? Da bør du lese videre!
Engineering

Senior Rådgiver Elkraft

Varierte prosjekter innen elkraft for deg med prosjekteringserfaring.
Engineering

Arbeidsleder Fiber

Vår kunde er i sterk vekst innenfor fiberutbygging og har derfor behov for flere dyktige medarbeidere. Nå søker vi etter arbeidsleder, gjerne med bransjeerfaring innen telekom (fiber).
Engineering

Rådgivende Ingeniør Elektro Skien

Spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning og prosjektering. Hvis du ønsker å jobbe tverrfaglig i en variert og utfordrende rolle er dette en stilling du bør se nærmere på.
Engineering

Rådgivende Ingeniør Elektro Fredrikstad

Spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver innen rådgivning og prosjektering. Hvis du ønsker å jobbe tverrfaglig i en variert og utfordrende rolle er dette en stilling du bør se nærmere på.
Engineering

Rådgiver Elkraft

Varierte prosjekter innen elkraft i et tverrfaglig miljø med høy trivsel.
Engineering

Prosjektleder Fiber Oslo

For vår kunde som bygger ut fibernettet i hele Norge, søker vi etter en prosjektleder som enten er dyktig innen fiber eller innen ren prosjektledelse. Her får du mulighet til å være med å utvikle selskapet og du får ansvar for prosjektenes levetid fra prosjektering, prosjektgjennomførelse til sluttføring.
Engineering

Utløpt

VVS ingeniør/konstruktør

VVS Ingeniør / konstruktør med erfaring fra prosjektering av VVS anlegg.
Engineering

Utløpt

Distriktsansvarlig Trøndelag

Vår kunde leverer tekniske løsninger til blant annet næringsmiddel-, legemiddel-, olje&gass-industrien. Oppdragsmengden øker og vi har behov for en distriktsselger i Trøndelg samt Møre og Romsdal.
Engineering

Utløpt

Salgsingeniør Marine- Service

Har du kunnskap innen maritim radio-/satellitt kommunikasjon og navigasjonsutstyr? Ønsker du en ansvarsfull rolle hos en av markedets ledende aktører?
Engineering

Utløpt

VVS Ingeniør

Rådgivning, prosjektering og prosjektledelse i et spennende firma med gode utviklingsmuligheter.
Engineering

Utløpt

Byggeleder/Prosjektleder Stor-Oslo

Spennende muligheter som prosjektleder eller byggeleder på byggherresiden!
Engineering

Utløpt

Serviceingeniør Automasjon

Varierte stillinger innen automasjon; bygg, industri, VA, samferdsel mm.
Gå til toppen