Nina Sennerud

Nina Sennerud

Senior rekrutteringsrådgiver

Kundeansvarlig

Ring eller Send en e-post

By/fylke(r): Romerike

Følg Nina Sennerud på linkedin

Om meg

Jeg har mer enn 20 års erfaring fra bransjen innen rekruttering og personalutleie. I tillegg har jeg mange års erfaring som leder og vært med på å bygge opp Top Temps avdelingskontor i Lillestrøm. Har i alle år levert gode resultater og opparbeidet meg et stort nettverk på Romerike, i tillegg har jeg mange gode kunde- og kandidat-referanser. Jeg har høy fokus på å kvalitetssikre og sørger for at kunder og kandidater blir ivaretatt gjennom hele rekrutteringsprosessen. Brenner for jobben - matche rett kandidat til rett stilling sammen med våre rådgivere.

Engineering

Ny!

Byggingeniør

Ønsker du å være bindeleddet mellom produksjon og ledelse?
Merkantile stillinger

Transportplanlegger BULK

For et anerkjent og solid konsern, beliggende på Romerike, søker vi etter deg som ønsker å jobbe som transportplanlegger på Bulk.
Økonomi og finans

Controller

For vår kunde, som holder til nær Lillestrøm sentrum, søker vi etter deg som er nyutdannet siviløkonom og i tillegg har jobbet noen år med regnskap. Du vil få muligheten til å se innsiden av en bransje i endring. Dette er et langvarig engasjement, hvor dagene vil være varierte og du vil få bryne deg på mange spennende utfordringer. Som person er du utadvendt, engasjert og du jobber gjerne tett med andre avdelinger i bedriften. Har du i tillegg stor interesse for Excel, da kan du være den vi ser etter.
Merkantile stillinger

Webredaktør

For et lengre vikariat søker vi etter seg som har erfaring som webredaktør. Du har erfaring med netthandel i en varehandelsvirksomhet, forståelse for nettbutikkens betydning i ett multikanal kundeperspektiv og i tillegg motiveres du av salg og resultater. Videre har du god forståelse for digital kommunikasjon og digital innovasjon.
Økonomi og finans

Lønnsmedarbeider

For vår kunde, spennende konsern som holder til i Oslo Nord, søker vi deg som vil være med på laget. Du har god erfaring med lønn og trives når hverdagen består av rutineoppgaver og oppgaver du kan bryne deg på. Det er en selvfølgelighet at du har stor interesse og forståelse for hele lønnsprosessen. Du har fokus på, og erfaring med, å levere kvalitet og å yte service. Du motiveres av å jobbe i et hektisk og energisk miljø. Videre er du løsningsorientert, grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Du evner å jobbe både selvstendig og i team.
Økonomi og finans

Regnskapsfører a-å

For vår kunde beliggende på Øvre Romerike søker vi en dyktig regnskapsfører som har erfaring med butikkregnskap a-å eller fra regnskapsbyrå. Du vil få ansvaret for å føre regnskapet for et visst antall butikker og må like å gi god service overfor butikkene i din portefølje. Du må ha erfaring med lønn og årsregnskap, inkl. rapportering. Er du en bidragsyter til et godt miljø, er nøyaktig og arbeidsom og har gode holdninger kan du være den vi ønsker å snakke med. Du trives best når du har totaloversikten! Du må ha mulighet til å begynne i ny jobb omgående.
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsmedarbeider - Varefaktura MM

I denne stillingen får du kombinere dine gode regnskapskunnskaper med kunde- og leverandørkontakt. Vi ser etter deg som liker å samarbeide på tvers av avdelinger og fagmiljøer, har gode kommunikative egenskaper og i tillegg liker rutineoppgaver som:
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsmedarbeider

Vi ser etter deg med god regnskapsforståelse til et spennende selskap med beliggenhet i Oslo. Det er ønskelig med snarlig oppstart.
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsfører sommerjobb

Ønsker du en sommer fylt av tall, fakturaer og solid regnskapserfaring?
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsmedarbeider

Har du høyere økonomisk utdannelse, god regnskapsforståelse og gjerne erfaring med M3? Er du ledig omgående?

Utløpt

Butikkmedarbeider

Til vår kunde i Sandefjord søker vi serviceinnstilt butikkmedarbeider som skal jobbe mot proffmarked.
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapscontroller

Vi søker deg med regnskapsbakrunn som ønsker utfordringer innen analyse og controlling.
Merkantile stillinger

Utløpt

UTLEIE- OG EIENDOMSSJEF

Vi søker deg som har erfaring fra og motivasjon for eiendomsforvaltning. Dine ansvarsområder vil være utleie av næringseiendom i Lillestrøm sentrum med tilhørende markedsaktiviteter.
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapskonsulent

Vi søker selvgående regnskapskonsulent med stor arbeidskapasitet for en av våre kunder. Stillingen passer for deg som har god regnskapsforståelse og trives med en hverdag med stor variasjon. Arbeidssted er sentralt i Lillestrøm.
Økonomi og finans

Utløpt

Divisjonscontroller

Vi søker en faglig dyktig økonom som kan gjøre forskjell for divisjon Landbruk
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsfører butikkregnskap

Vi søker deg som har erfaring med butikkregnskap og som er selvgående i regnskapsførsel
Økonomi og finans

Utløpt

Regnskapsmedarbeider

Vi søker nyutdannede med Bachelor i Regnskap og revisjon eller med Master innenfor økonomi.
IT

Utløpt

Teknisk support

Til kortsiktig prosjekt med oppstart fra midten av august
Økonomi og finans

Utløpt

Ordre- fakturamedarbeider

Vi tilbyr et vikariat ut juli i første omgang. Det kan være muligheter for at det blir forlengelse videre. Vi ønsker oppstart så raskt som mulig. Arbeidssted er på Brobekk i Oslo.
Økonomi og finans

Utløpt

Controller

Vi søker for en av våre oppdragsgivere Controller til et svangerskapsvikariat med oppstart fra midten av august.
Gå til toppen